Στήριξη στους πληγέντες από τις πυρκαγιές Αύγουστος 2021.

Πήραμε την απόφαση να ιδρύσουμε την NBROS Jewels πριν από σχεδόν πέντε χρόνια, όταν ένα απόγευμα όπως όλα τα άλλα σκεφτήκαμε ότι αυτό που αγαπάμε μπορεί – αν το θέλουμε πραγματικά – να γίνει πράξη. Ξεκινήσαμε δειλά δειλά από το σπίτι μας, χωρίς να έχουμε εξελιγμένα μέσα, χωρίς να έχουμε γνώση, χωρίς να έχουμε πείρα.
Το μόνο που είχαμε στην ουσία, ήταν ο ένας τον άλλον και την ασφάλεια που μας έδινε απλόχερα το σπίτι μας. Έχοντας αυτό πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας, σκεφτήκαμε πως ό,τι κι αν γίνει, ακόμα κι αν όλα πάνε λάθος, θα έχουμε πάντα ένα μέρος που θα μας αγκαλιάσει και θα μας εγγυηθεί πως όλα θα πάνε καλά. Γιατί για εμάς αυτή είναι και η έννοια του σπιτιού.

Μπροστά σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία των τελευταίων ημερών, η καρδιά μας σφίχτηκε πολλές φορές. Και αυτό γιατί ξέρουμε πως είναι να προσπαθείς μέρα με τη μέρα, χρόνο με τον χρόνο για να δημιουργείς αυτό που θέλεις.
Ξέρουμε, επίσης, πόση προσπάθεια χρειάζεται, πόσος μόχθος και πόση δύναμη να μην πέφτεις όταν τα πάντα γύρω σου μοιάζουν αδιανόητα δύσκολα.

Σε καμία περίπτωση δε μπορούμε να καταλάβουμε απόλυτα τον πόνο αυτών των ανθρώπων που για τόσες μέρες έβλεπαν τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής να μετατρέπονται σε στάχτη. Αλλά ούτε και τον τρόμο της αβεβαιότητας του αύριο ή την θλίψη που προκαλεί η καταστροφή μιας απέραντης, φυσικής ομορφιάς.

Μοιραζόμαστε την άποψη ότι στα δύσκολα το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ο ένας τον άλλον. Χρειαζόμαστε ανθρωπιά και αλληλεγγύη. Χρειαζόμαστε στήριξη και αγάπη. Πρέπει να είμαστε εκεί για αυτόν που μας έχει πραγματικά ανάγκη με οποιονδήποτε τρόπο. Έτσι, αποφασίσαμε η ομάδα μας και οι πελάτες μας να βοηθήσουμε αυτούς που μας χρειάζονται αυτή τη στιγμή, όσο κανείς.

πυρκαγιές

Στηρίζουμε έμπρακτα τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές προσφέροντας το 10% των εσόδων από όλες τις αγορές που θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 11-20/8 στον Ερυθρό Σταυρό (@hellenicredcross).*

Ας γίνει το θλιβερό αυτό γεγονός, η αφορμή να δείξουμε έμπρακτα ότι η ανθρώπινη αλληλεγγύη, η αλληλοστήριξη και η αγάπη είναι πιο ισχυρές από κάθε πυρκαγιά, από κάθε καταστροφή και από κάθε κρίση.
Στην NBROS, βασικός μας σκοπός είναι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ενεργοί στις δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Κι αυτή είναι η αρχή. Δεσμευόμαστε για περισσότερα.

“Μια καλή άσκηση για την καρδιά είναι να σκύψεις και να βοηθήσεις
κάποιον να σηκωθεί.” – John Andrew Holmes

NBROS Team

*Οι καταθέσεις θα πραγματοποιηθούν στις 16/8 (για τις αγορές 11-15/8) και στις 23/8 (για τις αγορές 16-20/8).

Με ετικέτα: , ,