Με την Νέα Συλλογή NBROS Jewels τολμάμε να ονειρευόμαστε!

Νέα Συλλογή

Η νέα συλλογή NBROS Jewels έφτασε και δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι. Πρόκειται για μια χειμερινή συλλογή που έρχεται να δώσει έναν φρέσκο αέρα και μια διαφορετική διάθεση στη μονοτονία των εκπτώσεων.

Εμπνευσμένη από τις χώρες της Ανατολής και την Μικρά Ασία, η καινούργια μας συλλογή ξεχωρίζει για την κομψότητα και την αίγλη της. Το χρυσό είναι ο βασικός πρωταγωνιστής και χαρίζει απλόχερα την λάμψη του μετατρέποντας τον απλό σχεδιασμό σε κάτι μοναδικό.

Παράλληλα, η βαθύτητα του χρώματος σε συνδυασμό με τις σκαλιστές και ανάγλυφες επιφάνειες των κοσμημάτων προσφέρουν ένα μικρό ταξίδι πίσω στον χρόνο , τότε που τα κοσμήματα είχαν διαφορετική λάμψη και μεγαλύτερη σημασία.

Στο σύνολό τους τα κοσμήματα αυτής της συλλογής διακρίνονται για την vintage διάθεσή τους, τις λιτές γραμμές τους, την περίτεχνη γεωμετρία τους αλλά για τον συνδυασμό διαφορετικών υφών και υλικών.

Βασικός στόχος της νέας συλλογής είναι να καταφέρει να θυμίσει σε όλους μας τις παλιές, καλές εποχές που ξεχώρισαν μέσα στον χρόνο και να μας χαρίσει ένα κομμάτι από την αίγλη τους!


Με τον κωδικό “newcollection” μπορείτε να κερδίσετε -3€ στα προϊόντα της νέας συλλογής!


Λίγα λόγια από τους σχεδιαστές / ΝΒROS

Η αρχή της Νέας Συλλογής.

” Η νέα συλλογή είναι εμπνευσμένη από την ιστορία που μας έχει μεταλαμπαδευτεί από την Μικρά Ασία. Είναι μια ιστορία από μόνη της.

Καθώς κάναμε την έρευνα για την συλλογή αυτή, μας ήρθε η ιδέα πολύ φυσικά. Είναι ένα είδος φόρου τιμής.

Γνωρίζαμε ήδη κάποια πράγματα για την ιστορία της Μικράς Ασίας και της Ανατολής στο σύνολό της, αλλά ανακαλύψαμε πολλά παραπάνω που μας έκαναν να καταλήξουμε σε αυτή την απόφαση.

Προσπαθήσαμε να βρούμε την έμπνευση σε λεπτομέρειες. Σε χώρες που επιβίωσαν στον χρόνο αλλά και σε αυτές που χάθηκαν μια για πάντα. Σε αυτές που αποτέλεσαν σημείο ιστορικής αναφοράς και πολιτιστικής κουλτούρας. Και σε αυτές, τέλος, που ακόμη και στο άκουσμα τους μπορούσαμε να ταξιδέψουμε πίσω στον χρόνο.

Αυτός είναι και ο λόγος που όλα τα σχέδια της καινούριας συλλογής έχουν ονόματα από χώρες της Ανατολής και της Μικράς Ασίας. Κάθε ένα σχέδιο έχει επιλεχθεί προσεκτικά ώστε να ταιριάζει με την αντίστοιχη ονομασία που του έχει δοθεί.

Είμαστε αρκετά ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα και πραγματικά θέλουμε η συλλογή να αγαπηθεί με τον ίδιο τρόπο που έχει αγαπηθεί κι από εμάς. ”

Αγαπημένο κοσμήματα που ξεχωρίζουν οι NBROS

Χάρης Nίτσιος: ” Για εμένα με διαφορά είναι το MILETOS EARRINGS. Εμπνευσμένα από τη Μίλητο που ήταν σταθμός για την αρχιτεκτονική ιστορία. ”

Miletos Earrings

Miletos Earrings

Σπύρος Νίτσιος: ” Το IZMIR RING είναι το προσωπικό μου αγαπημένο. Θεωρώ ότι είναι από τα κομμάτια που ξεχωρίζουν στην συλλογή αυτή τόσο για τη λεπτομέρεια τους όσο και στην ιστορία που κουβαλάει το όνομα τους. Και δεν είναι άλλη από την ξακουστή Σμύρνη, το κέντρο του πολιτισμού.”

Izmir Ring

IZMIR RING

Προτάσεις και έμπνευση για δώρα

Χάρης και Σπύρος Νίτσιος: “Θα προτείναμε σίγουρα τα BALAT EARRINGS που προσδίδουν κομψότητα, ένταση και ιδιαιτερότητα σε συνδυασμό με το minimal και παράλληλα all-time classic AIVALI RING ώστε να δημιουργηθεί ένα όμορφο και αρμονικό σετ για την αγαπημένη εκείνη.”

BALAT EARRINGS

AIVALI RING

Η Νέα μας Συλλογή μας καλεί όλους να τολμήσουμε να ονειρευτούμε, να κάνουμε το πιο όμορφο ταξίδι πίσω στον χρόνο και να εμπνευστούμε από άλλους κόσμους!

#Daretoimagine

Με ετικέτα: ,