Ο απόλυτος οδηγός δώρων για τα φετινά Χριστούγεννα

Δώρο Χριστουγέννων
Χριστούγεννα! Δεν υπάρχει πιο λαμπερή και πιο γιορτινή περίοδος από αυτήν των Χριστουγέννων. Για μικρούς και μεγάλους, τα Χριστούγεννα αποτελούν μια από τις πολυαγαπημένες γιορτές. Ίσως γιατί η αγάπη αυτές τις ημέρες είναι πιο διάχυτη από ποτέ. Ίσως γιατί η λάμψη από τα άπειρα λαμπιόνια στους δρόμους είναι τόσο φωτεινή που δε γίνεται να αφήσει κάποιον ασυγκίνητο. Ίσως πάλι γιατί όλοι έχουμε την ανάγκη να μοιράσουμε και να δεχτούμε αγάπη. Και τι πιο σημαντικό από αυτό;

Τα Χριστούγεννα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κακομαθαίνεις τους αγαπημένους σου μιας και Χριστούγεννα χωρίς δώρα δεν μπορούν να υπάρξουν! Εννοείται βέβαια ότι η αγάπη δεν μπορεί να μετρηθεί με δώρα και τυλιγμένα κουτιά, ωστόσο όμως αυτά συμβάλλουν στη χαρά των ημερών και κάνουν τους πάντες λίγο πιο χαρούμενους από πριν.

Δώρο Χριστουγέννων
Αν θα μπορούσαμε βέβαια να κοιτάξουμε πίσω από τις τυλιγμένες συσκευασίες, πίσω από τις ευχετήριες εορταστικές κάρτες, πίσω από τα άπειρα μέτρα χαρτί περιτυλίγματος, θα διακρίναμε ένα και μόνο πράγμα. Το τραυματικό stress για την εύρεση και την πορεία του δώρου μας.

Είναι αλήθεια και καθόλου υπερβολή ότι κάθε εορταστική περίοδο όλοι μας βιώνουμε το άγχος για να βρούμε το σωστό και το πιο ιδανικό δώρο για τον άνθρωπο που αγαπάμε. Χρειάζεται πολλή έρευνα, πολύ καλή ανάγνωση των ανθρώπων μας και πολλή φαντασία και δημιουργικότητα.

Παράλληλα όμως, θα μπορούσαμε να βιώνουμε αυτή τη διαδικασία με τον πιο χαρούμενο και όμορφο τρόπο χωρίς άγχη και χωρίς καθόλου stress. Κι αυτό γιατί τίποτα που γίνεται με αγάπη δεν μπορεί να πάει στραβά!

Εμείς στην NBROS Jewels, έχουμε ετοιμάσει τον απόλυτο οδηγό για τα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα χαρίσετε φέτος στους ανθρώπους της ζωής σας.

Δώρο Χριστουγέννων


Δώρα για Εκείνη

Για την multitasker μαμά

Οι μαμάδες μας είναι ο απόλυτος ορισμός του multitasking. Διαχειρίζονται καθημερινά τόσα πολλά και τόσο διαφορετικά θέματα και πάντα μας διδάσκουν να είμαστε δυνατοί και να ανταποκρινόμαστε δυναμικά σε όλες τις περιπτώσεις.

Για κάποιους είναι οι γυναίκες της ζωής τους ενώ για κάποιους άλλους οι καλύτερες τους φίλες. Με όποιον τρόπο κι αν τις δούμε, οι μαμάδες μας είναι από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στην ζωή μας.

Φροντίστε να επιλέξετε έξυπνα το δώρο για τις μαμάδες. Ιδανικά θα χρειαστείτε κοσμήματα που δεν πρόκειται να αποχωριστούν από την καθημερινότητα τους. Κοσμήματα με απλές γεωμετρίες και λιτά χαρακτηριστικά που θα εξυπηρετούν όλα τους τα looks.

Kallisty Earings Set

Δώρο Χριστουγέννων - Kallisty Earrings Set

Για την super κολλητή

Κατηγορία ‘’κολλητές φίλες’’. Εδώ τα λόγια είναι περιττά. Οι κολλητές σας φίλες γνωρίζουν τα πάντα για εσάς, όπως αντίστοιχα και εσείς τα πάντα για αυτές. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη και πολύ στενή σχέση. Ειδικά αν σκεφτούμε ότι οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγουμε.

Τα κοσμήματα είναι ο αγαπημένος φίλος των γυναικών οπότε σε περίπτωση που επιλέξετε να κινηθείτε σε αυτή την κατηγορία φροντίστε να είστε δημιουργικοί. Επιλέξτε κοσμήματα NBROS Jewels με περίτεχνες γεωμετρίες, μίξη υλικών και σχεδίων, ιδιαίτερες λάμψεις και συνδυασμό χρωμάτων.

Finikas Earrings

Δώρο Χριστουγέννων - Finikas Earrings

Για τον πιο easy going συνάδελφο

Οι συνάδελφοί μας αποτελούν πλέον σημαντικά κομμάτια της ζωής μας. Είναι οι άνθρωποι αυτοί με τους οποίους περνάμε το μεγαλύτερο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Είναι επίσης οι άνθρωποι αυτοί με τους οποίους μοιραζόμαστε τα άγχη μας, τις ανησυχίες μας, τις επιτυχίες μας, την καλή αλλά και την κακή μας διάθεση. Γι’ αυτό και δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την λίστα μας.

Για μια τέτοια περίπτωση, λοιπόν, το δώρο που θα επιλέξετε φροντίστε να είναι ουδέτερο. Να είναι κάτι που μπορεί να φορεθεί και να υποστηριχθεί από όλα τα στυλ των ανθρώπων.

TIP: Nα προτιμήσετε κοσμήματα σε ασημένιες αποχρώσεις, αλλά και κατηγορίες κοσμημάτων που είναι πιο εύκολα φορέσιμες όπως για παράδειγμα τα βραχιόλια!

Bean Bracelet

Δώρο Χριστουγέννων - Bean Bracelet

Για την πιο stylish φίλη

Για τις φίλες σας που ακολουθούν πιστά τις τάσεις και εμπνέονται από αυτές φροντίστε τα δώρα σας να είναι σύγχρονα και να έχουν έντονη μοδάτη επιρροή. Μην ξεχνάτε ποτέ ότι ακόμη κι αν κάτι ακολουθεί τις τάσεις της εποχής δεν μπορεί παράλληλα να είναι κλασικό και διαχρονικό. Ούτως ή άλλως, η μόδα γυρίζει γύρω από κάποιες σταθερές, επαναλαμβάνεται και ανανεώνεται!

Στην περίπτωση των κοσμημάτων, να είστε σίγουροι ότι οι stylish φίλες σας θα χαρούν αρκετά με τα πιο hot και πιο φρέσκα κοσμήματα της εποχής. Προτιμήστε κοσμήματα με καινοτόμες γεωμετρίες, μίξη υλικών, μάξιμαλ χαρακτήρα και με επιρροή από διαφορετικές δεκαετίες.

Snake Steel Chain

Δώρο Χριστουγέννων - Snake Steel Chain

Για το ξεχωριστό κορίτσι

Για το κορίτσι αυτό που είναι τόσο ξεχωριστό για σας φροντίστε το δώρο σας να έχει σημασία και να είναι και αυτό με τη σειρά του ιδιαίτερο και ξεχωριστό. Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος δρόμος που πρέπει να ακολουθήσετε παρά μόνο να κάνετε σωστή έρευνα και να δείξετε ενδιαφέρον. Και κυρίως αναφερόμαστε στους άνδρες της παρέας.

Εμείς σίγουρα θα προτείναμε δαχτυλίδι. Όχι για να παραπέμψει σε κάποια συγκεκριμένη κατάσταση (if you know what we mean) αλλά γιατί τα κορίτσια λατρεύουν τα δαχτυλίδια. Προτιμήστε λοιπόν δαχτυλίδια που έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, περίτεχνες γεωμετρίες ή ακόμη και σετ δαχτυλιδιών που σίγουρα προσφέρουν ένταση στην συνολική εικόνα.

Ithaki Ring Set

Δώρο Χριστουγέννων - Ithaki Ring Set

Για τη θεία που διοργανώνει το χριστουγεννιάτικο/πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν

Όλοι λατρεύουμε αυτή τη θεία που διοργανώνει κάθε χρόνο τα ρεβεγιόν και τα γιορτινά δείπνα! Η θεία μας διοργανώνει τα πάντα με πολλή αγάπη, αλλά παράλληλα με πολύ άγχος μιας και είναι σίγουρο ότι θα προετοιμάζει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι από το προηγούμενο πρωί. Αφού κατά τη γνώμη της, μόνο έτσι θα πετύχει το απόλυτο χριστουγεννιάτικο menu!

Για τη θεία αυτή που αγαπάμε λοιπόν τόσο πολύ ας προτιμήσουμε έξυπνα και λαμπερά δώρα. Επιλέξτε ένα σετ από σκουλαρίκια σε χρυσές αποχρώσεις για να δώσετε στο δώρο σας την έννοια της διαχρονικότητας και του κλασικού chic!

Avaton Earrings

Δώρο Χριστουγέννων - Avaton


Δώρα για Εκείνον

Για τον πιο cool μπαμπά

Τι θα μπορούσαμε να πούμε άραγε για τους μπαμπάδες; Σίγουρα ότι μπορούν να γίνουν super cool, ότι είναι ειδικοί στις συμβουλές και ότι μπορούν να βρουν εύκολα την χρυσή τομή μεταξύ αυστηρής λογικής και συναισθηματισμού.

Οι άντρες σε ένα ευρύτερο πλαίσιο δεν επιλέγουν εύκολα τα κοσμήματα. Έχουν μια ιδιαίτερη σχέση μαζί τους και φροντίζουν πάντα να κάνουν πιο κλασικές και διαχρονικές επιλογές. Κοσμήματα δηλαδή που θα μπορούν να φοράνε πάντα και παντού, με όλα τους τα ντυσίματα χωρίς απαραίτητα να υπακούουν στυλιστικούς κανόνες.

Για τους μπαμπάδες σας λοιπόν, το ιδανικό δώρο θα ήταν σίγουρα μια χειροπέδα NBROS Jewels. Ένα κόσμημα που είναι λιτό, γεωμετρικό και χωρίς ιδιαίτερες λάμψεις αλλά παράλληλα διαχρονικό με μια αίσθηση μοντέρνου.

Silver Hammered Cuff

Δώρο Χριστουγέννων - Cuff

Για τον αγαπημένο σου φίλο

Boys will be boys… Για τους αγαπημένους σας και πιο κολλητούς σας φίλους αξίζει να επιλέξετε κάτι super cool. Καλό είναι να ξεφύγετε από τα πολυφορεμένα και αναμενόμενα. Να επιλέξετε το κόσμημα αυτό που θα κάνει τη διαφορά.

Φροντίστε το κόσμημα που θα κάνετε δώρο να έχει λιτή λάμψη, έτσι ώστε να μπορεί να φορεθεί σε καθημερινή βάση και να εξυπηρετεί πολλά looks. Επίσης μη διστάσετε να επιλέξετε δαχτυλίδια μιας και αποτελούν μια από τις hottest ανδρικές επιλογές.

Pompeya Ring

Δώρο Χριστουγέννων - Pompeya Ring

Για τον fashion expert φίλο

Τα δώρα που προορίζονται για τους ανθρώπους μας που γνωρίζουν από μόδα αλλά και από τις τάσεις της εποχές είναι σαφώς λίγο πιο δύσκολα. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν φροντίστε να κάνετε μια μικρή στιλιστική έρευνα για να βρείτε τα κομμάτια αυτά που πρωταγωνιστούν στη μόδα.

Για τον fashion expert φίλο σας, προτιμήστε το κόσμημα αυτό που είναι ότι πιο hot στα σημερινά trends. Η κλασική αλυσίδα για το λαιμό. Σε όποιο μήκος ή γεωμετρία κι αν την επιλέξετε, να είστε σίγουροι ότι η αλυσίδα θα κάνει τον παραλήπτη της πολύ χαρούμενο!

Gourmet Men Chain Necklace

Δώρο Χριστουγέννων - Gourmet Men Chain Necklace

Για το ξεχωριστό αγόρι

Για το ξεχωριστό σας αγόρι φροντίστε να προτιμήσετε ένα δώρο το οποίο θα φοράει κάθε μέρα και δεν θα το βγάζει από πάνω του ποτέ.

Αν θα μπορούσαμε να σας δώσουμε μια χρήσιμη συμβουλή, τότε αυτή θα ήταν ότι οι χειροπέδες είναι η νούμερο ένα επιλογή των αγοριών ανεξαρτήτως ηλικίας και στιλιστικών αντιλήψεων. Οπότε προτιμήστε τις χειροπέδες για δώρο στα αγόρια σας. Υπάρχει εξάλλου μεγάλη ποικιλία τόσο στους χρωματισμούς όσο και στην γεωμετρία τους οπότε σίγουρα θα καλύψετε όλα τα γούστα!

Volax Cuff

Δώρο Χριστουγέννων - Volax Cuff


Γούρια: Το χριστουγεννιάτικο δώρο που θα κάνει χαρούμενο όποιον το φοράει.

Τα γούρια είναι το δώρο αυτό που είναι συνδεδεμένο όσο τίποτα με τις γιορτές των Χριστουγέννων. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να δείξεις την αγάπη σου από το να προσφέρεις ένα δώρο που εύχεται μια όμορφη και γεμάτη νέα χρονιά.

Golden Tear 22 Charm Necklace

 

Δώρο Χριστουγέννων

Το πιο θετικό με τα γούρια βέβαια είναι ότι σίγουρα δε θα πέσετε έξω όσον αφορά την πορεία του δώρου σας. Θα το λατρέψουν σίγουρα όλοι ανεξαρτήτως φύλου ή στυλ. Σε περίπτωση τώρα που επιλέξετε τα γούρια της NBROS Jewels αυτά καλύπτουν μια ευρεία γκάμα σε σχέδια, είδη αλλά και χρωματισμούς.

Πρόκειται για ένα δώρο πιο συναισθηματικό. Ένα δώρο που φέρνει ένα μήνυμα και μια αισιόδοξη σκέψη ότι όλα θα πάνε καλύτερα από πριν!

Golden 22 Bracelet Charm

Charm


Οι λόγοι για να προσθέσετε τις Δωροκάρτες στο καλάθι των Χριστουγεννιάτικων αγορών σας


Εμείς στην NBROS Jewels σκεπτόμενοι πόσο δραστικά έχουν αλλάξει τα πράγματα τα τελευταία δύο χρόνια, ξεκινάμε για τις γιορτές την καινοτομία των δωροκαρτών με σκοπό να κάνουμε την επιλογή δώρων πιο εύκολη και πιο προσιτή από ποτέ.

Γιατί να επιλέξετε όμως να κάνετε δώρο μια δωροκάρτα στους αγαπημένους σας; Ας δούμε μαζί τους επικρατέστερους λόγους.

1. Ελευθερία στην επιλογή δώρων
2. Δυνατότητα να επιλέξει ο καθένας αυτό ακριβώς που χρειάζεται τη δεδομένη στιγμή.
3. Εκμηδένιση του χώρου και του χρόνου – Προσφέρετε ένα δώρο ασχέτως με την τοποθεσία του παραλήπτη
4. Ελευθερία όσον αφορά την επιλογή του χρηματικού ποσού.
5. Ασφαλείς συναλλαγές χωρίς να έρθετε σε επαφή με τον αποστολέα του δώρο ή τους διαμεσολαβητές.


Χαρίστε αγάπη!

Αυτά τα Χριστούγεννα χαρίστε απλόχερα την αγάπη σαν να ‘ναι το μοναδικό διαθέσιμο δώρο! Το μόνο πράγμα που έχουμε ανάγκη, ειδικά φέτος, είναι η αγάπη. Και η αγάπη βρίσκεται πάντα σε “stock”.

Καλά Χριστούγεννα!

Δώρο Χριστουγέννων
Πηγή: Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *